RING OSS

Selge bolig?

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving i salgsprosessen til alle privatpersoner, uavhengig av budsjett. Erfaringsmessig er det mange som prioriterer feil i en prosess hvor det er så mange elementer som er avgjørende for ett vellykket salg.

I prosessen er det ofte snakk om kostbare avgjørelser, og med så mange ulike behov er det ikke enkelt å vite hva som blir den mest lønnsomme avgjørelsen for salget av akkurat din bolig. Wolff Design gir alltid råd ut i fra kundens muligheter, og vil derfor kunne tilpasse rådgivingen til hver enkelt kunde.

For noen holder det med en rådgivingstime i god tid før fotografering, andre ønsker innleid styling eller hjelp til å style med sitt eget. Wolff design tilbyr derfor koordinering og gjennomførelse fra A til Å.

Sammen med dyktige samarbeidspartnere kan Wolff Design tilby ett totalkonsept innen interiørfaget, hvor du som kunde, om ønskelig, slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn. Det kan være veldig vanskelig å ta riktig valg i alle problemstillingene som dukker opp underveis.

Her finner du stylingtips.

Priser fra 2290,- inkl mva.