RING OSS

Pusse opp?

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving i oppussingsprosessen til alle privatpersoner, uavhengig av budsjett.

Vi er alle ulike og har ulike behov og muligheter for å leie inn hjelp. I prosessen er det ofte snakk om store og kostbare avgjørelser, og med så mange ulike behov er det ikke enkelt å vite hva som blir den rette avgjørelsen for akkurat ditt prosjekt.

Wolff Design utfører derfor en grundig behovsanalyse før igangsettelse, og vil på den måten kunne tilpasse rådgivingen til hver enkelt kunde.

Noen får mye hjelp med bare en rådgivingstime og synes det holder, andre ønsker mye mer. Det er helt opp til deg hvor mye hjelp du ønsker. Vi kan bistå med blant annet både fargevalg, møblering, planløsninger og materialvalg.

Sammen med dyktige samarbeidspartnere kan Wolff Design tilby ett totalkonsept innen interiørfaget, hvor du som kunde, om ønskelig, slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn. Dette sikrer god kvalitet og gode lønnsomme løsninger i prosessen.

Det kan være vanskelig å ta riktige valg i alle problemstillingene, og med god hjelp på veien kan du være sikker på at valgene som tas er de beste og mest langsiktig lønnsomme for akkurat deg og ditt prosjekt.

Vi hjelper deg med å gjøre interiørdrømmen din til virkelighet.

Priser fra 2290,- inkl mva.