Personvern og cookies

Oppdatert 20.01.2020

Wolffdesign.no eier av Wolff Design AS, Apeltunhaugene 36, 5238 Rådal. Telefon 930 19 775, epost post at wolffdesign.no. Ansvarlig for dine personopplysninger er Wolff Design v/Catharina Wolff. Du kan når som henvende deg til Wolff Design AS via kontaktinformasjonen gitt over dersom du har spørsmål relatert til behandling av dine personopplysinger.

Vi tar loven på alvor, og beskytter dine personopplysninger ihht personopplysningsloven og EUs personvernoppfordring (GDPR).

Hvilke opplysninger vi samler inn og hva de brukes til

Når du blir kunde hos Wolff design samler vi inn personopplysninger om deg, som navn, adresse, telefonnummer og epost. Dette gjør vi for å kunne kommunisere effektivt med deg som kunde, og for å kunne yte varer og tjenester til deg, samt sende faktura til deg. Du kan når som helst kontakte oss, dersom du ønsker din informasjon slettet, endret, eller dersom du har spørsmål rundt dette.

Wolff Design AS kan i noen tilfeller dele din kontaktinformasjon med samarbeidspartnere, men kun dersom dette er nødvendig for å levere de varer og/eller tjenester du har bestilt. Dine personopplysninger vil ellers aldri bli delt med noen tredjepart.

Lagring av personopplysninger

Vi bruker regnskapsprogrammet Fiken til å lagre dine personopplysninger. Opplysningene er her lagret bak sikre servere med sikre passord og i henhold til til europeisk og norsk lovverk. Serverne personopplysningene lagres på ligger plassert i Norge eller EU/EØS området.

Rettigheter

Du har rett, etter forespørsel, til innsyn i personopplysninger som vi til enhver tid lagrer eller behandler. Du har også rett til å få korrigert eventuelle feil i dine personopplysninger. Under visse omstendigheter har du også rett til å kreve begrensning av vår behandling av dine opplysninger eller anmode oss om å slette dine personopplysninger. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til vår behandling av dine personopplysninger, uten at dette påvirker lovligheten av behandling basert på et samtykke før samtykket ble trukket tilbake.

Vi ønsker at du kontakter oss dersom du har spørsmål eller klager på vår behandling av personopplysninger, og vil informere om at du også har rett til å klage til Datatilsynet.

Informasjonskapsler/cookies

Når du besøker www.wolffdesign.no, eller noen av de andre adressene under wolffdesign.no, så lagres det informasjon om besøket i cookies. Også kalt informasjonskapsler. Dette er en liten tekstfil som lagres på din harddisk. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg, kun enheten du benytter.

Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker, tidspunkt, versjon av nettleser med mer. Dette gjøres for markedsføring og for å gi deg en bedre brukeropplevelse. For eksempel kan informasjonen brukes for at vi skal vite hvilke sider på nettsiden vår som får mest besøk. Dette kan hjelpe oss å tilpasse nettsiden for å gi mer informasjon om det brukerne søker. Informasjonen behandles kun av Wolff Design AS og blir ikke gitt videre til tredjepart.

Vi benytter både session-cookies, persistent cookies, og tilsvarende teknologier. Session-cookies er midlertidige og slettes når du lukker nettleseren. Persistent cookies er mer permanente og lagres på enheten din inntil de slettes. Persistent cookies slettes automatisk etter en stund, men fornyes hver gang du besøker nettsiden.

I nettleserens innstillinger kan du selv velge å akseptere eller avvise cookies. De fleste nettleserne aksepterer cookies automatisk. Her er linker til hvordan du kan endre cookies innstillinger for de mest brukte nettleserne:

Du kan lære mer om cookies og hvordan behandle de her på linken under.Her finner du også en guide om markedsføring og personvern. Link: http://www.youronlinechoices.com/nor/

I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk, inkludert Google, som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse preferanser knyttet til Internett-surfing:

Google Ads Settings

Facebook annonseinnstillinger

Cookies

Når du bruker våre nettsider, samtykker du i at cookies lagres i din nettleser. Det er ikke noe problem å skru av cookies i nettleseren din og likevel bruke nettsidene. Da kan det imidlertid være noe begrenset funksjonalitet.

Google Analytics

Det samles ikke inn direkte personlige opplysninger om deg ved hjelp av Google analytics. Dette er i henhold til Googles egne retningslinjer for bruk av Google Analytics. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:

Personvernregler – Personvern og vilkår – Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Google Displaynettverket

Informasjonskapselen for Google analytics medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise målrettede annonser på diverse nettsider. Disse annonsene er da basert på hvilke nettsider du tidligere har besøkt. Det brukes ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Dette er også i henhold til Google sin personvernpolitikk. Ønsker du å reservere deg mot Google Displaynettverks informasjonskapsler kan du gjøre det her:

Google Ads Settings

Facebook

Facebook cookies gir informasjon om samhandling med våre annonser og vårt nettsted. Annonsekampanjenes resultater måles ved hjelp av informasjonskapsler. Disse cookies bidrar til å levere annonser på enheter som brukes av samme person. Du kan reservere deg mot målrettede Facebook- annonser her:

Facebook annonseinnstillinger

Kontaktskjema

Worpdress plugin Contact form 7 brukes i våre kontaktskjema. Opplysningene i kontaktskjema blir ikke lagret noe annet sted enn hos mottaker av kontaktskjemaet. Når du sender inn et kontaktskjema, vil informasjonen du legger inn altså vises i en epost hos mottaker. Vanligvis er mottaker hos wolffdesign.no.