OM

Wolff Design sin visjon er å kunne tilby interiørrådgiving til alle privatpersoner og bedrifter, uavhengig av budsjett.

Idéen startet med ønsket om å kunne bistå alle som trenger hjelp i «oppussingskaoset», og gi de samme mulighet til gode, lønnsomme råd, som de kan benytte seg av – enten det er snakk om nybygg, renovering eller boligsalg.

I prosessen er det jo ofte snakk om store og kostbare avgjørelser, og med så mange ulike behov er det ikke enkelt å vite hva som blir den rette avgjørelsen for akkurat ditt prosjekt.

Wolff Design utfører en grundig behovsanalyse før igangsettelse, og vil derfor kunne tilpasse rådgivingen til hver enkelt kunde. Noen får mye hjelp med bare en rådgivingstime, andre ønsker mye mer og derfor tilbyr vi koordinering og gjennomførelse fra A til Å.

Sammen med dyktige samarbeidspartnere kan Wolff Design tilby ett totalkonsept innen interiørfaget, hvor du som kunde, om ønskelig, slipper å forholde deg til alle de ulike fagene som skal inn. Det kan være veldig vanskelig å ta riktig valg i alle problemstillingene som dukker opp underveis.

Vil det lønne seg å pusse opp kjøkkenet før boligsalg? Hvilken farge skal en velge til den nye sofaen i tv-stuen? Hvordan skal en vite at alle avgjørelsene i det nye huset er de rette?

Uansett hva som er ditt prosjekt, om det er på kontoret eller hjemme, i huset du skal selge eller restauranten du skal bygge-

Wolff Design kan tilby deg gode råd slik at de langsiktige avgjørelsene blir best mulig. Med på teamet har vi også samarbeid med dyktige fagfolk som sikrer kvalitet i prosessen.

Vi hjelper deg med å gjøre interiørdrømmen din til virkelighet.

Dette er Catharina Wolff

Catharina begynte sin interesse for interiør allerede som barn, og har alltid visst at hun skulle drive noe eget innen faget.

Med sin store interesse for mennesket og omgivelsenes påvirkningskraft på følelsene våre, har hun gjennom interiørfaget tatt med seg sin kunnskap om dette og skapt ett helt eget konsept som hun kaller for interiørterapi.

Interiørterapi er, etter Catharina sin oppfatning, en måte å strukturere hjernen på gjennom omgivelsene, altså det vi ser. Dersom vi klarer å eliminere bort forstyrrende elementer gjennom riktig planløsning, ett balansert farge – og mønstervalg i tillegg til gjennomført møblering så vil vi kunne hjelpe hjernen vår til å sortere inntrykkene. På den måten så vil omgivelsene kunne påvirke oss på en positiv måte. Derfor mener Catharina at interiør kan brukes som terapi for en bedre helse og livsstil.

Med sin lidenskap for mennesket, interiør og psykologi, tok hun i 2014 for alvor tak i sin interesse for interiør og satte seg på skolebenken for å utdanne seg som Interiørkonsulent. Det tok ikke lange tiden før hun så helheten bak omgivelsenes påvirkningskraft, og hun brukte sin kompetanse fra ulike fag for å sette sammen ett unikt interiørkonsept.

I dag rådgir, koordinerer og styler Wolff Design inntil 25 boliger i uken.